Un sentit homenatge

Els monitors i monitores de Marenostrum volem fer una especial menció al Sr. Xavier Pedro Asensi, soci honorífic de l’associació i que, malauradament, ens va deixar el dia 13 de juny.

En Xavier ha estat tot un lluitador pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Va ser durant 18 anys president d’Aspanin, entitat dedicada, com Marenostrum, a l’atenció i protecció de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i de les seves famílies. També ha estat vicepresident de l’entitat La Tutela i de DINCAT, la nostra federació.

El funeral va ser molt sentit. Al seu comiat, no només hi va assistir la família i els amics i amigues més propers. També van participar-hi familiars de persones amb discapacitat, monitors i monitores i diverses personalitats polítiques, com la Maite Arqué, exalcaldessa de Badalona, i l’ Il·lma. Sra. Dolors Sabaté, nova alcaldessa, que van dir unes paraules en qualitat d’amigues d’en Xavier.

Des de Marenostrum seguirem aquesta lluita pels drets de les persones amb discapacitat, seguint l’estela que ens ha deixat.

Descansi en pau.

Comments are closed.