Sortida de la castanyada

“Calentes i grosses. Qui en vol ara que fumen?” Tot i que no ens va visitar la Senyora Castanyera ho vam passar d’allò més be. Celebrar la castanyada ha estat l’excusa perfecte per sortir un cap de setmana més i gaudir de la natura i la bona companyia. Un cap de setmana ple d’activitats i relax.

Des de Marenostrum optem per mantenir aquelles tradicions que ens agraden. A qui no li agraden els panellets i les castanyes (cuites o crues)? I fer-los entre tots i totes nosaltres encara els fa més apetitosos. Mireu, mireu quins panellets, no em va sobrar cap ni un. Ni ho dubtàvem.

Però la nit de dissabte a diumenge va ser “terrorífica”. No sabem el motiu, però cada any ens passen unes coses raríssimes la revetlla de tots sants. Aquest any, una senyora velleta, així com de 200 anys, se’ns va presentar de sobte per explicar-nos que mai ningú havia sortit de la casa amb vida sinó que es quedava a formar part de la seva col·lecció de nines infernals. Això ho vam entendre quan vam veure la Cris, tota canviada i que no ens reconeixia. Vam entendre que ens tocava lluitar amb la senyora per tal de què, amb les seves arts malèfiques, no ens convertís en nin un per un. Per sort, anem de “sobrats” quan ens passa això i any rere any hem aprés a mantenir la calma i trobar la manera de no deixar-nos emportar per les forces del Mal. Bé, això de mantenir la calma és relatiu. Alguns la mantenen i altres ens encongim de la por. Això si, sempre ens en sortim quan fem pinya i equip. Un ànima inquieta va poder treure fotos de la situació.

I el diumenge va ser espectacular. L’entorn de la casa i el bon temps ens va permetre estar en contacte amb la natura i vam poder fer jocs i dinàmiques al costat del riu, tot envoltat de les fulles groguenques dels arbres a la tardor.

Comments are closed.