Diari de ruta: a Banyoles

Dia 1:
Arribem a Banyoles, a un bonic indret al costat del seu estany que ens acollirà durant una setmana. Deixem les maletes i ens acomodem a les nostres habitacions. Encara no sabem què passarà, però el vent ens diu que una nova aventura està a punt de començar.

Dia 2:
Es respiren aires de Far West….No sabem perquè però el color sèpia envaeix l’ambient, l’escenari i, fins i tot, el nostre vestuari!

Tot és bucòlic fins que unes persones sense identificar entren al nostre poblat causant el terror entre la població. Segresten la nostra gent i atraquen el banc on tenim els nostres estalvis. Demanem ajut telegràficament i per xarxes socials per trobar els bandolers i bandoleres.

Dia 3:
Els ciutadans i ciutadanes del poblat han reconegut les persones que van atracar el banc. Pengem cartells amb els seus rostres a tot arreu, a la cantina, als passadissos del hostel… i no oblidem les xarxes socials. La seguretat i tranquil·litat del poble està en joc. La persona que els trobi tindrà recompensa.

Dia 4:
Gràcies a la mobilització del poble detenim el bandoler que ha causat el terror al poblat del Far West. Ja el tenim entre reixes i el cowboy que l’ha trobat s’ha portat la seva recompensa. El poble respira tranquil.

Dia 5:
Sembla que regna la pau al Far West. El poble sencer marxa de festa, celebrant el comiat de solter de dos veïns molt enamorats!

Dia 6:
Després de l’aventura viscuda a Banyoles, el poble decideix plasmar un film per poder reviure-la més endavant…

Dia 7:
El gran repartiment d’actors i actrius ens ajuden a fer possible el rodatge del film de l’oest que en breu veurà la llum i que esperem sigui un èxit internacional.

I després de la feina gaudim de la festa de casament de la Dori i el Francisco. Felicitats parella!

Baixem el teló fins a la propera aventura 😉

Àlbum de fotos.

Comments are closed.